Kies ik best een klassieke of een beveiligde gasbrander?

Als u in open lucht paella klaarmaakt is een klassieke gasbrander perfect geschikt!

Voor binnen gebruik is enkel de beveiligde gasbrander gecertificeerd, en wordt deze dus aanbevolen. De beveiligde gasbrander heeft een thermische beveiliging die ervoor zorgt er geen gastoevoer is zonder vlam: indien een gasring wordt opengedraaid zonder vlam zal er geen gas ontsnappen; indien de vlam onvoorzien dooft zal kort nadien, door de daling van de temperatuur, ook de gastoevoer automatisch afgesloten worden. 

Een beveiligde gasbrander is ook iets krachtiger en heeft een iets grotere range omdat de vlammen aan de zijkant uit de gasring komen (en niet bovenaan zoals bij de klassieke gasbrander). De beveiligde gasbrander is ook wat gebruiksvriendelijker omdat de minimumstand wordt bereikt als de knop helemaal naar links wordt gedraaid (terwijl bij de klassieke gasbranders het vuur op dit moment wordt gedoofd).

Klik hier voor een korte toelichting werking beveiligde gasbrander.
Klik hier om de handleiding van de gasbranders van El Cid te downloaden (één document waarin alle types zijn opgenomen)

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al meer dan 6 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten bekijken.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief