Welke paellapan past bij welke gasbrander (en omgekeerd)?

In onderstaand overzicht ziet u welke gasbranders en paellapannen bij mekaar passen:
  • Een pan en een gasbrander passen bij mekaar als er een kruisje staat. 
  • De ideale combinaties zijn de geel gemarkeerde kruisjes. 
  • Een kruisje tussen haakjes: de pan past enkel bij de gasbrander indien de buitenste gasring(en) van de brander niet gebruikt worden.
Opgelet: een gasbrander en een pan met dezelfde diameter passen nooit bij elkaar! Immers, de aangeduide diameter van een paellapan is altijd de diameter bovenaan. Onderaan is de pan kleiner door de schuine rand, bovendien moet de onderzijde van de pan wat over de gasbrander uitsteken.
Opmerking PAN 100 CM: de standaard brander van 70 cm is niet ideaal voor een pan van 100 cm. De beveiligde gasbrander van 70 cm is dat wel omdat die krachtiger is.
Voor wie geen beveiligde brander nodig heeft, hebben we als alternatief de extra krachtige gasbrander van 70 cm in ons assortiment. Deze is net zoals de beveiligde gasbrander krachtiger en wat gebruiksvriendelijker, maar beschikt niet over een thermische beveiliging waardoor de brander enkel geschikt is voor buitengebruik.

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al meer dan 6 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten bekijken.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief