Welke gasfles en welk gastype zijn geschikt voor de gasbranders van Paellawinkel?

De gasbranders en gasdrukregelaars uit het assortiment van Paellawinkel zijn steeds geschikt voor zowel propaangas als butaangas.
Ze zijn niet geschikt voor gebruik van aardgas. Gasbranders geschikt voor aardgas kunnen wij enkel op bestelling leveren.
De gasdrukregelaars aangeboden door Paellawinkel zijn universele gasdrukregelaars geschikt voor gasflessen met buitendraad (het meest courant).
Indien u over een gasfles met binnendraad beschikt (en deze wenst te behouden) kunnen wij op aanvraag een koppelstuk meeleveren.
Indien u over een gasfles beschikt met een andere aansluiting (clip-on) dient u uw eigen gasdrukregelaar te gebruiken of deze bij uw gashandelaar aan te kopen.
Tip: neem voor alle zekerheid steeds uw gasdrukregelaar mee wanneer u bij de gashandelaar een gasfles gaat halen. 
De 2 grootste leveranciers van gasflessen in België zijn Primagaz en Antargaz. Zij hebben verdelers in het hele land, op hun website kan u makkelijk de voor u dichtstbijzijnde opzoeken.


Over ons

Onze webshop bestaat intussen al meer dan 6 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten bekijken.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

Nieuwsbrief