Andere gerechten in een paellapan?
Dat kan zeker! Een paellapan kan voor vele andere gerechten gebruikt worden. Onze klanten gebruiken ze bijvoorbeeld voor tartiflette, pasta, spek en eieren voor een reuze-ontbijt, hamburgers, enz.
Let wel op, een klassieke paellapan is licht bol en dus iets dieper in het midden. Daardoor gaat de meeste vetstof naar het midden van de paellapan wat ideaal is voor het bereiden van paella. Om deze reden verkiezen sommige koks wel een andere pan om bv. hamburgers te bakken. Anderen vinden het dan weer net handig om in het midden te bakken en vervolgens de stukken vlees die klaar zijn naar de koelere buitenzijde van de paellapan te verplaatsen. De verschillende ringen van de gasbrander kunnen immers afzonderlijk bediend worden.
Ook de gasbrander kan trouwens veelzijdiger gebruikt worden: zet er een plancha op en bak vis, vlees, groentjes of zelfs pannenkoeken op de net geribbelde zijde van de plancha. Klik hier voor meer info.
