RETOURBELEID

Bij Paellawinkel doen wij niet moeilijk over een retour:

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgave van redenen producten te retourneren. Bovendien nemen wij de retourkosten voor onze rekening!

De periode van 14 dagen om een retour te melden gaat in op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Wij zullen de betaalde prijs voor de geretourneerde producten na ontvangst van deze producten zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening crediteren.

U mag een aanvraag tot retour eenvoudig doen via een e-mail gericht aan ward@paellawinkel.be.
Indien u dit zou verkiezen kan u ook gebruik maken van het modelformulier ter beschikking gesteld door Webshop Keurmerk: klik hier om het te raadplegen.

Over ons

Onze webshop bestaat intussen al meer dan 5 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

Onze troef is dat we zelf een passie hebben voor paella, zo verzorgen we al sinds vele jaren paellafeesten.
Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via tips & tricks op onze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Heverlee (bij Leuven), waar al onze producten voorradig zijn, kan u op afspraak terecht voor advies.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

Veel paellaplezier!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en initiatieven.

Nieuwsbrief

Contact
FITZ BV
BE0683.717.267
e-mail: ward@paellawinkel.be
tel: +32 (0) 476 96 17 70
Adres voor afhaling:
Groenstraat 127, 3001 Heverlee