Andere gerechten in een paellapan?

  Dat kan zeker! Een paellapan kan voor vele andere gerechten gebruikt worden. Onze klanten gebruiken ze  bijvoorbeeld voor tartiflette, pasta, spek en eieren voor een reuze-ontbijt, en nog veel meer.

  Let wel op, een klassieke paellapan is licht bol en dus iets dieper in het midden. Daardoor gaat de meeste vetstof naar het midden van de paellapan wat ideaal is voor het bereiden van paella. Om deze reden verkiezen sommige koks wel een andere pan om bv. hamburgers te bakken. Anderen vinden het dan wel weer handig om in het midden te bakken en vervolgens de stukken vlees die klaar zijn naar de koelere buitenzijde van de paellapan te verplaatsen. De verschillende ringen van de gasbrander kunnen immers afzonderlijk bediend worden.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken.

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief