Paella-ingrediënten

  Colorante

  Met colorante, letterlijk vertaald als "kleurstof", wordt kleur gegeven aan de paella. Dit is ook de enige functie van colorante, want het poeder is smaakloos.

  Saffraan en gerookt paprikapoeder geven natuurlijk ook kleur maar vele mensen gebruiken daarnaast ook colorante om een fellere geel-oranje kleur te bekomen.

  Er is ook een natuurlijk alternatief voor colorante, nl. curcuma. Curcuma geeft ook zeer veel kleur en kan door de zachte smaak ook ruim worden toegevoegd zonder dat het smakenpalet van de paella verstoord wordt.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief