Paella-ingrediënten

  Pescado y mariscos - Vis- en zeevruchten

  Met paella-ingrediënten kan je eindeloos variëren. In Spanje houdt men het graag sober en is men meestal eerder karig met ingrediënten zodat de rijst de hoofdrol opeist. Men kiest ook bijna altijd voor vlees óf vis/schaaldieren. Bij ons ziet een paella er meestal wat "bourgondischer" uit waarbij vis/schaaldieren én vlees dikwijls samen worden gebruikt.

  Voor wie kiest voor vis- en schaaldieren zijn er vele opties en mogelijke combinaties. 

  Bij vis wordt best gekozen voor een stevige vis die bij het begin wordt gebakken en dan aan het einde weer toegevoegd. Voor gamba's geldt hetzelfde, bak ze met de schaal en indien mogelijk ook de kop die veel smaak afgeven, en voeg ze aan het einde (al dan niet gepeld) weer toe zodat ze niet uitdrogen. Intktvis wordt heel vaak gebruikt in paella, het heeft dikwijls zelf niet heel veel smaak maar geeft wel veel smaak af aan de bouillon, net zoals het vocht van mosselen en schelpen. Kreeft of sint-jacobsvruchten zijn feestelijke opties.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief