Scheppen voor paella

  De traditionele paellascheppen zijn gemaakt van roestvrij staal. Er is een eenvoudige versie en een versie met een houten handvat die er iets luxueuzer uitziet.

  Ons assortiment bevat ook een degelijke kunststof schep die wij aanbevelen voor alle geëmailleerde paellapannen. Het kunststof is hittebestendig en hard waardoor het ideaal is voor zowel het bereiden als het serveren van de paella.

  NB: De stalen scheppen zijn 50 cm lang, wat buitenproportioneel groot is voor kleinere paellapannen van bv. 40 of 46 cm diameter.

  Mag ik een stalen schep gebruiken in een emaille paellapan?

  De fabrikant raadt dit niet af en in Spanje worden stalen scheppen ook in geëmailleerde paellapannen gebruikt.

  Echter, wij bevelen dit NIET aan omdat bij onvoorzichtig voorzichtig gebruik toch krasjes kunnen ontstaan waardoor de levensduur van de pan zou kunnen verkorten.. Daarom hebben wij een degelijke kunststof schep in ons assortiment, die door de harde onderzijde ideaal is voor zowel de bereiding als het uitscheppen van paella.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief