Weetjes en woordenschat

  Arroz con cosas

  Arroz con cosas, letterlijk vertaald “rijst met dingen”, is de wat neerbuigende benaming voor een "paella" waarin teveel en/of heel veel verschillende ingrediënten gebruikt worden.

  Bij de “paella mixta”, zoals die bij ons dikwijls geserveerd wordt, komt dat wel eens voor. Soms zelfs in die mate dat de protagonist van het gerecht (= el arroz, por supuesto!) nog amper zichtbaar is. 

  Opgelet: voor Spaanse paellaliefhebbers is paella een serieuze aangelegenheid, ze kunnen heel gepikeerd reageren als aan een schotel, zoals afgebeeld op deze foto, de benaming "paella" wordt gegeven :-)!

  Misschien is het wat te vergelijken met het gedacht van fiere Italianen over de Belgische spaghetti "bolognaise"...

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief