Weetjes en woordenschat

  Paellaliteratuur

  Meer weten over paella? Daarvoor kan je natuurlijk 'googlen' en op die manier een heleboel informatie terugvinden. Een beetje selectief zijn, is natuurlijk nodig om het kaf van het koren te scheiden :-)

  Voor wie liever een ouderwets boek vastneemt, hierbij 2 suggesties:

  Paella – Alberto Herraiz
  Alberto Herraiz is afkomstig uit Cuenca (Castilla-La Mancha) waar zijn ouders een restaurant hadden. Nadien verhuisde hij naar Parijs waar hij het succesvolle restaurant Fogón startte, met één specialiteit … Paella!

  In dit boek kom je alles te weten over paella, haar ingrediënten en bereiding. Het bevat uiteraard ook een heleboel paellarecepten.Opgelet: de recepten zijn nogal gastronomisch van aard, maar ook de gelegenheidskok kan er op zijn minst heel wat inspiratie uit opdoen!

  Arroz – Ivo Hermans
  Het verhaal van paella, op een eigenzinnige manier verteld door de Belgische auteur en Spanje liefhebber Ivo Hermans. Met geschiedenis, weetjes, recepten, enz.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief