De werking van een beveiligde gasbrander

  De werking van de beveiligde branders is beschreven in de handleiding van de fabrikant. Voor een vlotte start bij het eerste gebruik vatten we het hier ook even kort voor u samen:
  Om een gasring aan te steken: druk de overeenkomstige draaiknop in > draai de knop open (naar links) terwijl deze ingedrukt is > druk vervolgens de stalen pin onder de draaiknop in (op dat moment is er gastoevoer, eerder nog niet omwille van de thermische beveiliging) > steek de brander aan met behulp van een vlam (lucifer/aansteker) terwijl u de pin ingedrukt houdt > houdt de pin nog enkele seconden ingedrukt (zo niet valt het vuur automatisch terug uit omwille van de thermische beveiliging, de brander is immers nog niet warm) > laat de pin na enkele seconden los, het vuur blijft nu aan en de sterkte kan via de draaiknop geregeld worden.
  Om een het vuur te doven: draai de draaiknop dicht (indrukken en helemaal naar rechts draaien) zodat de gastoevoer stopt. Doe dit voor elke afzonderlijk regelbare gasring. Als alle gasringen gedoofd zijn, wordt uiteraard ook best onmiddellijk de algemene gastoevoer (op de gasfles) afgesloten.

  Voor de handleiding van onze gasbranders (één document voor alle types): klik hier.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief