Heb ik altijd een gasdrukregelaar met gasslang nodig?

  Ja, om een gasbrander met een gasfles te verbinden, is het noodzakelijk om een gasdrukregelaar en een gasslang te gebruiken. Dit gebeurt volgens hetzelfde principe als bijvoorbeeld een gasbarbecue of terrasverwarming. 

  De gasdrukregelaar wordt rechtstreeks gekoppeld op de gasfles, en met behulp van de gasslang wordt vervolgens de gasdrukregelaar met de gasbrander verbonden.

  Welke gasdrukregelaar met gasslang heb ik precies nodig en hoe sluit ik mijn gasbrander aan op de gasfles? Klik hier voor meer info.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief