Welke gasfles en welk gastype heb ik nodig?

  De gasbranders en gasdrukregelaars uit het assortiment van Paellawinkel zijn steeds geschikt voor zowel propaangas als butaangas(dit is vloeibaar gas uit gasflessen zoals dit ook gebruikt wordt voor bv. een gasBBQ of een terrasverwarming). Propaan kan, in tegenstelling tot butaan, ook gebruikt worden bij zeer koude temperaturen. Verder is er geen verschil in gebruik..
  Onze gasbranders zijn niet geschikt voor gebruik van aardgas. Gasbranders geschikt voor aardgas kunnen wij wel op bestelling leveren (de levertijd is dan +- 4 weken).


  De gasdrukregelaars aangeboden door Paellawinkel zijn universele gasdrukregelaars geschikt voor gasflessen met buitendraad (het meest courant).
  Indien u over een gasfles met binnendraad beschikt (en deze wenst te behouden) kunnen wij op aanvraag een koppelstuk meeleveren.
  Indien u over een gasfles beschikt met een andere aansluiting (bv. clip-on) dient u uw eigen gasdrukregelaar te gebruiken of deze bij uw gashandelaar aan te kopen.
  Tip: neem voor alle zekerheid steeds uw gasdrukregelaar mee wanneer u bij de gashandelaar een gasfles gaat halen.

  Waar koop ik een gasfles? Twee grote leveranciers van gasflessen zijn Primagaz en Antargaz. Zij hebben verdelers verspreid over het hele land, dikwijls zijn dat doe-het-zelfzaken of tankstations. Op hun website kan u makkelijk de voor u dichtstbijzijnde verdelers opzoeken.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief