STAP 1: Uit welke elementen bestaat een complete paellaset?

  Een paellaset bestaat uit 3 basiselementen: een paellapan, een gasbrander en een staander, zoals op de foto wordt weergegeven.

  Het is belangrijk dat de paellapan, de gasbrander en de staander die u kiest bij mekaar passen. Een voorbeeld: een paellapan van 40 cm past niet bij een gasbrander van 40 cm omdat de pan onderaan smaller is en wat over de brander moet uitsteken.

  Naast de 3 basiselementen is een gasdrukregelaar met gasslang noodzakelijk om de gasbrander op de gasfles aan te sluiten. Er bestaan ook enkele accessoires zoals een deksel en een windbeschermer die heel nuttig kunnen zijn maar niet noodzakelijk.

  In de volgende stappen van deze keuzehulp wordt kort en duidelijk uitgelegd hoe u een passende paellaset samenstelt op uw maat en volgens uw behoeften. 

  Klik onderaan deze pagina op "ga verder naar stap 2" om verder te gaan. 

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief