STAP 2: Kies ik best een emaille of een stalen paellapan?

  Een emaille (of geëmailleerd stalen) paellapan is roestvrij, in tegenstelling tot een stalen (of gepolijst stalen) paellapan. 

  Een emaille paellapan is ook makkelijker proper te maken en te onderhouden. Voor info over het onderhoud van paellapannen en andere info over paellapannen: klik hier.

  Om die redenen is de emaille paellapan het populairst bij onze klanten. Sommige klanten kiezen toch bewust voor de stalen paellapan, die in Spanje nog steeds het meest gebruikt wordt.

  Beide soorten pannen zijn voldoende dik, in tegenstelling tot pannen van mindere kwaliteit die sneller vervormen. Daarom gaan ze bij een correct gebruik en onderhoud zeer lang mee.

  Opgelet: klassieke paellapannen zijn steeds licht bol en dus niet geschikt voor inductie- of keramisch vuur. Wie op zoek is naar een paellapan voor inductie- of keramisch vuur:klik hier.

   

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief