STAP 5: Welk formaat gasbrander past bij welk formaat paellapan?

  Opgelet: een paellapan past nooit op een gasbrander met exact dezelfde diameter! Een voorbeeld: een pan van 50 cm past niet op een gasbrander van 50 cm.

  Immers, de diameter die op de pan wordt aangegeven is altijd de diameter bovenaan de pan, onderaan is de pan smaller door de schuine rand. Bovendien moet de onderzijde van de pan steeds wat uitsteken over de gasbrander.

  Onderstaand schema toont welke paellapannen en welke gasbranders bij mekaar passen:

  Groen vinkje: past bij mekaarRood kruisje: past niet bij mekaarGeel vinkje: past bij mekaar indien niet alle ringen van de gasbrander gebruikt worden, anders gezegd indien de buitenste ring(en) van de gasbrander niet aangestoken word(t)(en). Op die manier kunnen op één gasbrander meerdere formaten pannen gebruikt worden.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief