STAP 7: Hoe verbind ik de gasbrander met een gasfles?

  Om een gasbrander met een gasfles te verbinden is het noodzakelijk om een gasdrukregelaar met gasslang te gebruiken. Volgens precies hetzelfde principe als bij een gasBBQ of een terrasverwarming.

  De gasdrukregelaar wordt rechtstreeks gekoppeld op de gasfles, en met behulp van de gasslang wordt vervolgens de gasdrukregelaar met de gasbrander verbonden.

  Alle gasdrukregelaars (met gasslang) en alle gasbranders uit het assortiment van Paellawinkel zijn compatibel met mekaar.

  Er zijn twee soorten koppelingen (“slangpilaar”- aansluiting + schroefaansluiting: zie foto rechts). 

  Er wordt steeds een koppelstuk meegeleverd waardoor onze gasbranders voor beide systemen geschikt zijn. Elke klant kan dus het systeem van zijn/haar voorkeur kan kiezen.

  Wie een eigen gasdrukregelaar wenst te gebruiken, of wie meer info wil over de geschikte gasdrukregelaars: Klik hier voor meer info.

  Tip:De schroefkoppelingen van gasdrukregelaars en gasslangen dienen nooit té fors aangedraaid worden. Dit kan schade veroorzaken. Het volstaat ze stevig met de hand vast te draaien en vervolgens kort met een sleutel aan te draaien maar dus niet al te krachtig, vast is vast.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief