Staanders voor paellasets / gasbranders

  Een staander wordt gemonteerd op de gasbrander zodat uw paellapan op een comfortabele hoogte staat om te koken.

  Een staander bestaat uit 3 “poten” die zeer eenvoudig te monteren zijn op de gasbrander door middel van het aandraaien van een vlindermoer.

  Er zijn twee soorten staanders: de gewone en de versterkte staander. Bij een versterkte staander worden de 3 poten in het midden met mekaar verbonden wat voor meer stevigheid en stabiliteit zorgt. Opgelet: op gasbranders kleiner dan 40 cm past een versterkte staander niet! Een gewone staander is in dit geval meer dan stevig genoeg.

  Heb ik een gewone of een versterkte staander nodig voor mijn gasbrander?

  *Gasbranders met een diameter kleiner dan 40cm > een gewone staander is noodzakelijk. Opgelet: een versterkte staander past NIET op een gasbrander van 30 cm of 35 cm.
  *Gasbranders met een diameter groter van 40cm > een versterkte staander is noodzakelijk.
  *Gasbranders met een diameter van precies 40cm > beide types kunnen gebruikt worden.

  Kan ik mijn gasbrander ook gebruiken zonder staander?

  Dat is zeker mogelijk indien u beschikt over een geschikt platform om de gasbrander op te plaatsen. Bijvoorbeeld een tuintafel of een tablet. Let in dit geval wel op dat de ondergrond, waarop de gasbrander geplaatst wordt, hittebestendig is.

  In dit geval is het ook mogelijk om “mini-(tafel-)pootjes” te gebruiken. Dit is een mini-staander waardoor de gasbrander een tiental centimeter hoger komt te staan. In ons assortiment vindt u de mini-pootjes terug bij de staanders.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen bijna 10 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  Sinds kort beschikken we ook over een echte etalage, na de opening van onze splinternieuwe winkel in Leuven!

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops aan een specifiek hiervoor ontworpen kookeiland. Meer info vindt u op onze cateringwebsite www.socarrat.be.

  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Als onze winkel te veraf gelegen is kan u terecht op de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website. Daarnaast geven we u ook graag telefonisch advies. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief