STAP 4: Welk type gasbrander kies ik best?

  Er zijn 4 types gasbranders:

  Een klassieke gasbranderis zeer kwalitatief en perfect geschikt voor buitengebruik. 

  Een extra krachtige gasbrander is 1) ruim 20% krachtiger dan de klassieke gasbrander en 2) wat gemakkelijker in gebruik omdat de minimumstand wordt bereikt door de knop volledig naar links te draaien terwijl bij de klassieke gasbrander de vlam dooft als de knop volledig naar links is gedraaid (waardoor je de vlam in het oog dient te houden om een lage stand te bereiken).

  Een beveiligde gasbranderbeschikt over een thermische beveiliging en is daardoor gecertificeerd voor binnengebruik. Daarnaast beschikt ze over dezelfde 2 voordelen als de extra krachtige gasbrander.

  Een professionele gasbrander is ontworpen voor intensief gebruik. Het is een beveiligde gasbrander met dikker staal en een nog iets eenvoudigere en robuustere bediening.

  Over ons

  Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

  We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

  Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops. 
  Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken. 

  Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

  Veel paellaplezier!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

  Nieuwsbrief